https://mojaklima.si/wp-content/uploads/2018/01/Empty-300x200.png
daikin
ecodan
estia
zubadan
https://mojaklima.si/wp-content/uploads/2018/01/Empty-300x200.png

Toplotna črpalka deluje tako, da odvzeto temperaturo iz okolja dvigne na višji temperaturni nivo. Tako lahko to toploto učinkovito porabimo za pripravo tople sanitarne voda ali za ogrevanje. Uporablje se že več desetletji, tako se da za preizkušeno motodo - tehniko. Začetna investicija se počasi izravnava z ostalimi viri, s tem da so tu obratovalni stroški nizki.

servis toplotnih črpalk

Servis

Toplotna črpalka je tehnično zahteven sistem, ki potrebuje redno letno servisiranje in vzdrževanje. Sistem, torej toplotna črpalka je izpostavljena različnim vremenskim vplivom in prahu, kar lahko povzorči različne okvare in napake.

Z rednim vzdrževanjem toplotne črpalke podaljšate življensko dobo, ohranjate zdravo in prijetno ozračje, energetsko učinkovito delovanje, varno obratovanje ter se hkrati izognete morebitnim okvaram in stroškom dragih popravil.

Poskrbite, da toplotna črpalka ostane v dobri kondiciji in deluje brezhibno takrat, ko jo potrebujete.

Kaj zajema redni servis, pa preverite na povezavi.

Smo pooblaščeni serviserji klimatski naprav znamk Daikin, Mitsubishi in LG.

montaza toplotnih črpalk

Montaža

Toplotne črpalke so tehnološko dovršene naprave, ki zahtevajo profesionalen pristop k vgradnji. Le brezhibna montaža zagotavlja brezhibno delovanje, dolgo življenjsko dobo črpalke in seveda optimalno porabo električne energije ter učinkovito ogrevanje z manjšimi stroški.

Kako poteka montaža toplotne črpalke je odvisno od izbranega naravnega vira, ki ga toplotna črpalka za svoje delovanje potrebuje. Glede na izbiro naprave je nujno, da je montaža toplotne črpalke ustrezno prilagojena. Za to poskrbimo strokovnjaki v našem podjetju!

Z nami poteka montaža toplotnih črpalk preverjenih, kvalitetnih in priznanih proizvajalcev Daikin, Mitsubishi in LG.

prodaja toplotnih črpalk

Prodaja

Oglejte si ponudbo toplotnih črpalk priznanih proizvajalcev Daikin, Mitsubishi in LG.