mitsubishi-electric-klimatska-naprava-msz ap
Nova serija klimatskih naprav Mitsubishi MSZ-AP je namenjena najzahtevnejšim uporabnikom in se pridružuje novi generaciji hladilnih enot R32, ki ponujajo najboljšo energetsko učinkovitost A +++ ter minimalno glasnost delovanje, le 19dB. Poleg tega predstavlja ekskluzivni dizajn z belim koncem in kompaktno velikostjo.

Vrhunska oblika in kompaktna velikost

Enote MSZ-AP so označene z ultra kompaktnimi dimenzijami, s samo 2 dimenzijskimi nivoji za 6 različnih moči. Zahvaljujoč kompaktnim dimenzijam lahko klimatsko napravo vključimo v katerokoli notrajnost / prostor.

Vodoravna odprtina za zrak

Zagotavlja zelo udobno porazdelitev zraka, zlasti v načinu hlajenja.

Komaj slišno delovanje

Ob najnižji ventilaciji je glasnost klimatske naprave med delovanjem 19 dB(A) (za modela 25, 35), kar zagotavlja še večje udobje v prostoru.

Okolju prijazno hladilno sredstvo R32

Hladilno sredstvo R32 zagotavlja okolju prijazno delovanje. Je izredno energetsko učinkovito in omogoča polnitev z nižjo enokovredno količino CO2.

Visoka učinkovitost

Zahvaljujoč skrbnemu načrtovanju in uvedbo hladilnega R32 se je učinkovitost novih enot MSZ-AP znatno povečala in dosegla razred A +++ pri hlajenju in A++ pri ogrevanju (za modela 25, 35).

Napredna filtracija – Tehnologija Silver Ion

Tehnologija Silver Ion za antimikrobno in antibakterijsko delovanje zagotavlja izredno čist zrak in nevtraliziraja bakterije, viruse, alergene in neprijetne vonjave  v prostoru.

Upravljanje preko daljinca ali aplikacije MELCloud

Aplikacija MELCloud vam omogoča popolno fleksibilnost, saj z eno samo napravo ali z ene lokacije upravljate različne klimatske ali ogrevalne sisteme Mitsubishi Electric z možnostjo neposrednega krmiljenja in nadzora tedenskega programa.

Tedenski časovnik

Delovanje klimatske naprave nastavimo po željah z enostavnim daljinskim upravljalnikom. Le ta ima vgrajeno funkcijo tedenske časovne nastavitve delovanja. Na upravljalniku z nekaj koraki namestimo željeno temperaturo ter pričetek in konec delovanja naprave. Delovanje tako optimalno prilagodimo našim potrebam.

 

POGLEJ TEHNIČNE PODATKE O KLIMATSKI NAPRAVI

Vas je nova klimatska naprava Mitsubishi MSZ AP prepričala? Kontaktirajte nas za dobavo in montažo!

Preverite tudi klasično serijo klimatskih naprav Mitsubishi Design – za lepši zrak v prostoru!