blog klima mszln

Želite biti drugačni od ostalih, biti moderni in izstopati v množici? Potem je klimatska naprava Mitsubishi Electric MSZ-LN pravi naslov za vas.

Za to čudovito napravo se lahko zahvalimo vodilnemu svetovnemu proizvajalcu klimatskih naprav za stanovanjsko, industrijsko in komercialno uporabo, podjetju Mitsubishi Electric, ki je za to čudovito napravo prejel najprestižnejšo nagrado v Evropi zaradi njene oblikovanosti – Grand Prix Good Design Award 2106.

Klimatska naprava Mitsubishi Electric MSZ-LN predstavlja edinstveno obliko in dovršen dizajn v več barvah.
Sodi med najvarčnejšo energetsko učinkovito klimatsko napravo. S pomočjo Plasma Quad Plus filtrirnim sistemom učinkovito odstranjuje bakterije, viruse, prah, alergene, prah in mikrodelce, te funkcije nima nobena druga klimatska naprava. S filtrirnim sistemom preprečuje, da bi osebe izpostavljene klimi zbolele zaradi bakterij in ostalih škodljivih snovi, katere nastajajo pri njenem delovanju.

Z vgrajenim 3D I-see senzorjem zazna sobno temperaturo in koliko oseb je prisotnih v prostoru. Na podlagi teh dveh podatkov poskrbi za enakomerno razporeditev zraka in temperature po celotnem klimatiziranem prostoru. Serijsko vgrajen Wifi-modul omogoča uporabnikom upravljanje naprave na daljavo – upravljajo jo lahko z računalnikom, mobilnim telefonom ali tablico, edini pogoj je, da imajo te osebe dostop do interneta.

Primerna je tako za ljudi, ki živijo na bolj mrzlih, goratih predelih, kot za tiste, ki so z obalnih krajev, saj se lahko pohvali z močno zmogljivostjo, kar pomeni da ne zataji v nobenih vremenskih razmerah naj bo dež, sonce ali sneg. Je izredno zmogljiva naprava, varčna in nima prevelikega vpliva na okolje. Dvojni premaz pa jo ščiti pred prahom in maščobami hkrati pa poskrbi, da ostane notranjost dlje časa čista, kar pomeni, da nam je ni potrebno tako pogosto čistiti, kot vsako drugo klimo.

Pohvali se lahko s stilsko dovršenostjo – tanke linije, sijaj in gladka površina, vse našteto doprinese prostoru posebno energijo, ki pritegne pogled vsake osebe, ki stopi v prostor.

Naročite klimatsko napravo Mitsubishi, serije Luxury in izstopajte!