MSZ-EF_dekleta1
Moderna, elegantna in stilsko oblikovana stenska enota klimatske naprave izraža kakovost in prefinjenost. Klimatska naprava Mitsubishi Electric serije DESIGN MSZ-EF, se bo zlila v vsak prostor, saj je na voljo v beli, črni ali srebrni barvi.

Stilska dovršenost – Kirigamine Zen

Stilska in oblikovno dovršena stenska notranja enota z zgovornimi srebrnimi fasétami izraža prefinjenost in kakovost. Moderna oblika v treh različnih barvah: beli, srebrni in črni. Notranja enota Kirigamine ZEN se med delovanjem ne spreminja in tako ohranja svojo tanko in elegantno obliko. Edina fizična sprememba je opazno gibanje loput za vpihovanje zraka.

Energijsko učinkovito delovanje

Klimatska naprava združuje izjemno nizko porabo energije, tiho delovanje ter visoko zmogljivost. Dosega najvišje vrednosti energetskih razredov SEER in SCOP po novi ErP direktivi. Na voljo je v različnih zmogljivostih in kombinacijah. Velika raznolikost po moči delovanja omogoča idealno izbiro za vse uporabnike.

Šumnost

Napredna Mitsubishi Electric »Silent Mode« nastavitev hitrosti ventilatorja omogoča izredno tiho delovanje. Ta edinstvena funkcija omogoča uporabo serije Kirigamine ZEN v vseh situacijah.

Nano Platinasti Filter

Filter je sestavljen iz majhnih nano platinastih keramičnih delcev, ki ustvarjajo stabilne antibakterijske in osvežilne učinke. Velikost tridimenzionalne površine filtra je povečana, zato je območje zajema prostorskega zraka večje. Te značilnosti Nano Platinum Filtra zagotavljajo boljšo zmogljivost in s tem višji nivo udobja našega bivanja.

POGLEJ TEHNIČNE PODATKE O KLIMATSKI NAPRAVI

Vas je klimatska naprava Mitsubishi Design prepričala? Kontaktirajte nas za dobavo in montažo!

Preverite tudi klasično serijo klimatskih naprav Mitsubishi Classic – preproste linije in enostavna uporaba!