Klimatska naprava serije MSZ-HR predstavlja cenovno dostopno rešitev za ogrevanje ali ohlajevanje prostorov, vendar ne na račun kvalitete. Na voljo je v enojni ali multi izvedbi. Multi izvedba je na voljo kot dvojček ali trojček in jo omogočajo zunanje enote serije MXZ-HA. Primerna je za uporabnike, ki želijo ogreti ali ohladiti več prostorov hkrati. Največkrat se jo namešča v večsobna stanovanja ali hiše z večjimi prostori. Z zunanjo izvedbo serije MXZ-HA boste lahko po druženju v ohlajenem dnevnem prostoru odšli spat v prijetno ohlajeno spalnico.

Hlajenje več prostorov hkrati

Klimatska naprava MSZ- HR je na voljo v enojni izvedbi, za hlajenje enega prostora in v multi izvedbi, za hlajenje več prostorov hkrati (dvojček ali trojček). Na zunanjo stran namestimo eno enoto in jo povežemo z več notranjimi enotami, ki jih opcijsko lahko upravljate preko Wi-Fi vmesnika, Ki omogoča upravljanje in kontrolo delovanja vseh notranjih enot s pomočjo mobilne aplikacje MELCloud. Na daljavo boste lahko upravljali temperaturo vseh prostorov z nameščenimi notranjimi enotami.

Majhne notranje enote, ki se podajo v vsak dom

Dom je kraj, kjer poleg službe preživimo največ časa. Zato je pomembno, da se v njem dobro počutimo. Robustne in ogromne klimatske naprave ne sodijo v modern dom. Majhna notranja enota klimatske naprave z višino 28 cm je čudovit in uporaben dodatek, ki vam bo pozimi prihranil stroške ogrevanja in vas poleti hladil.  

Klimatska naprava s tihim delovanjem

Dokazano je, da k kakovosti spanja prispeva temperatura zraka in zvok. Zato je še toliko bolj pomembno, da vam v spalnem prostoru ni prevroče, niti prehladno. Pred nakupom ne razmišljamo o zvoku klimatske naprave, ko pa je ta enkrat nameščena nas hitro začne motiti. Še posebej če smo se odločili za namestitev klimatske naprave v prostore, kjer potrebujemo tišino kot je otroška soba, spalnica ali pisarna. Strokovnjaki so na podlagi dolgoletnih izkušenj uspeli razviti izjemno tiho in kakovostno klimatsko napravo, ki vas ne bo razočarala. 

Cena, ki prepriča

Klimatska naprava serije MSZ-HR spada v nižji cenovni razred, med tem ko jo odilkujejo lastnosti, ki jih najdete pri klimatskih napravah višjega cenovnega razreda. Pred izumom multi izvedbe so si klimatizacijo več prostorov hkrati lahko privoščili le tisti, ki so bili pripravljeni svojemu udobju nameniti veliko denarja. Cena multi izvedbe je dostopna vsakemu, ki si želi svoj dom spremeniti v prijeten dom.

Popoln nadzor nad stroški

Ste naveličani strahu ob odpiranju položnice za ogrevanje? Zunanja izvedba serije MXZ- HA omogoča povezovanje notranjih enot, ki ogrejejo do tri prostore stanovanja. Tako boste imeli nadzor nad porabo in stroški. Rešitev je primerna za moderna stanovanja, kamor radiatorji ne sodijo ali za stanovanja brez lastnega ogrevanja. Poleg uporabnosti je pomembna tudi poraba električne energije. Če iščete klimatsko napravo, ki združuje estestki videz, moč in varčnost, ste jo našli. Pri hlajenju dosega visoko energijsko učinkovitost A++ in pri ogrevanju A+.

Primerna tudi za večje prostore

Ob nakupu stanovanja ali hiše, če je le možno, kupujemo dom s prostorno dnevno sobo, kjer se bo ob velikem TV-ju zbirala celotna družina. Za vzdrževanje primerne temperature v takšnih prostorih potrebujemo klimatsko napravo z visoko hladilno močjo. Mitsubishi Electric HR42VF zmore klimatizirat prostore velikosti med 65 in 85m². Tako bodo večerna družinska druženja še prijetnejša.

Ste se odločili za nakup klimatske naprave? Kontaktirajte nas za dobavo in montažo!

Preverite kakšne prednosti vam prinaša nova klimatska naprava
Mitsubishi Electric MSZ-HR.