Zunanja enota toplotne črpalke v pritličju je pogosto nameščena v vidno polje mimoidočega. Svetovno znani vodilni proizvajalec na svetu toplotnih črpalk – Mitsubishi Electric predstavlja rešitev – estetsko dovršen jeklen podstavek za zunanje enote Block Base.

Estetski videz

V laboratorijih Mitsubishi Electric konstantno razvijajo nove rešitve, da bi dosegli čim boljše razmerje med ceno in kvaliteto. S podstavkom Block Base jim je zagotovo uspelo. Eleganten videz podstavka se poda pred vsako hišo. Na voljo sta dva modela podstavka. Podstavek AA je primeren za naprave s širino noge 520 mm in razmikom nog 600 mm. Podstavek KA je namenjen napravam s širino noge 370 mm in razmikom nog 600 mm. Pri izbiri podstavka vam bodo svetovali naši strokovnjaki za nameščanje toplotnih črpalk. Z vami se bodo pogovorili tudi o terenu za namestitev in potrebnih posegih.

Postopek namestitve podstavka prilagajamo terenu

Pred namestitvijo je potreben izkop jame, minimalne dolžine 1400 – 1500 mm in priprava trdne podlage. Pri slabših terenih naredimo globlji izkop. S posegom dosežemo varnostne standarde pri namestitvi klimatske naprave in zagotovimo trajno nosilnost skupne mase vsaj 200 kg in preprečimo kasnejše pogrezanje ali nagibanje podstavka z napravo. Poseg je minimalen, zato dovoljenja za izkop niso potrebna.

50 letna tradicija

Japonsko podjetje Mitsubishi Electric se ponaša s 50 letno tradicijo in ponuja popolno razmerje med ceno in kakovostjo. Zaupajo mu številni Slovenci, kar potrjuje podatek, da je največ tako toplotnih črpalk kot tudi klimatskih naprav v Slovenskih domovih znamke Mitsubishi Electric. Vse naprave, kot tudi komplementarni produkti kot, je podstavek Block Base zadovoljuje visoke standarde zmogljivosti, brezkompromisne zanesljivosti in izjemne varčnosti z energijo. Ob tem niso pozabili na okolijsko odgovornost in pomen videza notranjih naprav.

Primer zunanje enote toplotne črpalke na jeklenem podstavku Block Base

Preverite tudi kako lahko privarčujete z vgradnjo toplotne črpalke.

Ste se odločili za nakup toplotne črpalke? Kontaktirajte nas za svetovanje o pravi izbiri toplotne črpalke, dobavo in montažo.