Daikin_Atherma_Groundsource9_1 tc daikin

Kadar se odločamo za nek izdelek, se vedno, skoraj vedno prej pozanimamo o izdelku, ki ga želimo kupiti, saj ni v našem interesu, da kupimo, nato pa čez nekaj dni ugotovimo, da smo se prenaglili in plačali več kolikor je naš izdelek dejansko vreden.

Vsi si želimo izbrati pravo toplotno črpalko, ki nam bo služila mnogo let in tako dokazala, da se je splačalo investirati vanjo.

Primer prave in unikatne toplotne črpalke je Daikin toplotna črpalka, ki izhaja iz japonsko belgijske korporacije. Na tržišču se z njimi srečujemo že od leta 2006. Do leta 2017 pa je uspelo strokovnjakom izboljšati toplotno črpalko v smislu varčnosti, učinkovitosti in zanesljivosti. Podjetje se lahko pohvali s sistemi, ki so prijazni okolju. Takih podjetij, ki dajo nekaj na varstvo okolja ni veliko oz. bi jih lahko bilo več, zato je to ena izmed bistvenih lastnosti podjetja, s katero lažje svoje izdelke približajo kupcem, saj je vse več takih ljudi, ki želijo ohranjati naravno okolje.

Daikin toplotna črpalka sodi med najbolj prodajne toplotne črpalke v Evropi, s katero je zadovoljnih že več kot 350.000 kupcev. Z nakupom omenjene črpalke pripomoremo k zaščiti naravnega okolja ter prihranimo obratovalne stroške. Omenimo lahko tudi,  da je sestavljena iz dveh enot in sicer iz zunanje in notranje enote, vsaka pa ima tudi svojo nalogo; zunanja enota zunanji zrak sprejema in dviguje temperaturo zraka do primerne temperature. Notranja enota pa v večini deluje pozimi oziroma kadar je bolj hladno.

Prednost Daikin toplotne črpalke, ki je hkrati tudi njena posebnost, in sicer je to patentiranost dvostopenjske inverterske tehnologije, katere namen je dvigniti temperaturo ogrevane vode do 80°C. To pomeni, da je poskrbljeno za radiatorje, saj so vedno vroči, ne glede na zunanje razmere. Vendar toplotna črpalka ne segreva le radiatorjev, ampak tudi sanitarno vodo; kadar želimo pod tuš ne rabimo skrbeti ali nas bo pričakala topla ali hladna voda. V primeru, da nimamo toplotne črpalke, je potrebno pred tem segreti vodo, katera ostane topla le določen čas.

Ob vsem povedanim lahko povemo tudi še zakaj je Daikin toplotna črpalka najuspešnejša toplotna črpalka in je z njo zadovoljnih že več sto tisoč kupcev. Deluje ob vseh vremenskih razmerah, kar potrjujejo strokovnjaki na podlagi opravljenih testov, s pomočjo katerih ugotovijo njeno funkcionalnost. Sledi njena dolga življenjska doba, kjer lahko povemo, da lahko ob pravilnem vzdrževanju zdrži tudi do 20 let.

Daikin toplotna črpalka ima veliko prednosti, ki kupcem pomenijo dosti in se zato tudi odločajo za nakup le-te. Da bo odločitev še lažja pa za svetovanje, nakup, montažo toplotne črpalke Daikin kontaktirajte nas.

Preverite tudi zakaj se odločiti za vgradnjo toplotne črpalke in kako lahko na ta način privarčujete.