klimatska-naprava-daikin-emura5
VSE SE VRTI OKROG DIZAJNA
V dizajnu je vse. Je v odločitvi za izdelavo lične, elegantne klimatske naprave, ki je videti sijajna. Je tudi v izbiri pametne tehnologije, ki v vsakem trenutku zagotavlja udobnost interjerja.

ZASNOVANA V EVROPI ZA EVROPO

Klimatska naprava Daikin Emura je rezultat nenehnih raziskav v snovanju vrhunskih rešitev klimatiziranja zraka za evropske interjerje. Prva Daikin Emura se je pojavila na tržišču leta 2010, ko je klimatska naprava za stensko montažo iz sistema split na novo opredelila pojem uravnavanja klime v evropskem oblikovanju interjerja. Nova generacija pa prinaša še več funkcionalnosti, zato je še toliko pomembnejša za evropsko arhitekturno estetiko, tehnične standarde in zadostitev zahtevam končnega uporabnika.

In zakaj je tako posebna?

Vrhunska zasnova

Daikin Emura ponovno dokazuje, da je lahko inteligentna zasnova ne le videti sijajno, temveč zmore pri uravnavanju klime zagotoviti tudi izredno energijsko učinkovitost. Tako je notranje okolje dovršeno izboljšano, arhitekti, gradbeniki in lastniki domov pa imajo na voljo popolno rešitev.

 • Slogovno dovršena dodelava v srebrni, antracitni ali čisti nesvetleči beli barvi
 • SEER do A+++
 • Kot šepet tiho delovanje, vsega 19dB(A)
 • Zagotavlja najvišjo raven udobja v vseh okoliščinah
 • Širok razpon delovanja: -10 do 46°C pri hlajenju in -15 do 20°C pri gretju
 • Možno je daljinsko krmiljenje

Učinkovitost in inteligenca

 • Zaobljena sprednja plošča
 • Ličen, eleganten izgled
 • Tekoče delovanje
 • Inteligentna tipala za optimalne delovne učinke
 • Velike lopute kot ključni element zasnove

KLIMATSKA NAPRAVA DAIKIN EMURA JE IZREDNO INTELIGENTEN SISTEM Z INOVATIVNIMI LASTNOSTMI.

2-področno inteligentno oko

Tipalo dvopodročnega inteligentnega očesa nadzoruje udobje na dva načina. Če je prostor prazen 20 minut, oko spremeni nastavitveno točko, da začne varčevati z energijo. Brž ko nekdo stopi v sobo, jo nemudoma vrne na prvotno nastavitev. Inteligentno oko tudi usmerja zračni tok stran od ljudi v sobi in tako preprečuje hladen prepih.

3D zračni tok

Za zagotovitev usklajenosti temperature v celotnem prostoru 3D sistem zračnega toka na Daikin Emuri združuje navpično in vodoravno samodejno nagibanje in tako ustvarja enakomerno porazdelitev zraka vse do vogalov celo v zelo velikem prostoru.

Čisti zrak

Sofisticiran fotokatalitični filter za čiščenje zraka, izdelan iz titanovega apatita, lovi v zraku plavajoče mikroskopske delce prahu, vpija organske onesnaževalce, kot so bakterije in virusi ter celo razgrajuje neprijetne vonjave.

Udobni način

Delovanje brez prepiha izboljšuje udobje. Pri hlajenju se loputa poravna vodoravno, da prepreči pihanje mrzlega zračnega toka neposredno v telo. Pri gretju se loputa obrne navpično navzdol, da usmeri topel zrak v predel sobe ob tleh.

Nočna nastavitev

Hitre temperaturne spremembe v sobi lahko motijo vaš spanec. Da bi se to ne dogajalo, Daikin Emura ponoči preprečuje prekomerno gretje in hlajenje. Če je vključen časovni mehanizem, bo enota samodejno nastavila temperaturo na 0,5°C višje pri hlajenju in na 2°C nižje pri gretju.

Enostavno krmiljenje od kjerkoli in kadarkoli

Uporabniku prijazen daljinski krmilnik omogoča popoln nadzor nad sobno temperaturo, od kjerkoli že ste. Tako se lahko preprosto naslonite in s pomočjo velikega zaslona z gumbi, enostavnimi za uporabo, spravite v tek celotno vgrajeno inteligenco v Daikin Emuri.

Inteligentno wlan krmiljenje/inteligentno varčevanje z energijo

Izbirna WLAN naprava po principu plug-and-play (glejte opombo na strani 10) vam omogoča, da z uporabo Apple in Android sistemov nastavite in celo načrtujete temperaturo, od kjerkoli že ste. Tako lahko upravljate enoto, ko vas ni doma, in si hkrati zagotovite optimalen nadzor klime skupaj z varčevanjem z energijo.

POGLEJ TEHNIČNE PODATKE O KLIMATSKI NAPRAVI

Vas je klimatska naprava Daikin Emura prepričala? Kontaktirajte nas za dobavo in montažo!

Preverite tudi serijo klimatskih naprav Daikin Comfort za nizke zunanje temperature.