klima-naprava-mitsubishi-electric-msz-hj
Spoznajte osnoven klasičen model klimatske naprave priznanega proizvajalca Mitsubishi Electric serije CLASSIC MSZ-HJ, ki jo odlikujeta preproste linije in enostavna uporaba.

Skladnost

Nevtralne linije in bela barva notranje enote v visokem sijaju, združujejo linijo klimatskih naprav MSZ-HJ tako, da jih naredijo skladne z vsakim tipom prostora. Tudi zunanja enota je kompaktna, lahka, tihega delovanja in nevpadljiva.

Enostaven časovnik

12 urni časovnik je primeren predvsem za čas odsotnosti uporabnika oz. za uporabo ponoči. Časovno pogojen vklop ali izklop se enostavno nastavita v urnih intervalih, časovnik še dodatno pripomore pri varčevanju z energijo.

DC inverter

Inverter sistem je regulacija, ki omogoča učinkovito spreminjanje hitrosti kompresorja in posledično spreminjanje izhodne moči naprave – v skladu s potrebo po hlajenju oz. Ogrevanju. Inverter klimatske naprave najprej dosežejo želeno temperaturo in jo obdržijo stabilno, brez neprijetnih nihanj temperature – s tem se zniža električna poraba.

Razred A/A

Gospodarnost obratovanja je velika prednost klimatskih naprav Mitsubishi Electric. Zahvaljujoč sistemu regulacije DC inverter in skrbnemu načrtovanju uporabljenih komponent, energetska učinkovitost doseže izredno visoko stopnjo. Linija MSZ-HJ dosega visoke vrednosti SEER in SCOP (pokazatelji sezonske učinkovitosti), ki ji omogočajo da dosega razred A-A.

Tiho delovanje za najvišje udobje

Kvaliteta prostora v katerem prebivamo je odvisna tudi od stopnje zaznanega hrupa. Klimatske naprave Mitsubishi Electric pomagajo ohranjati najvišje udobje z najnižjo šumnostjo. Classic klimatske naprave so z novim modelnim letom izredno tihega delovanja, saj se je šumnost delovanja znižala za 4dB.

POGLEJ TEHNIČNE PODATKE O KLIMATSKI NAPRAVI

Vas je klimatska naprava Mitsubishi Classic prepričala? Kontaktirajte nas za dobavo in montažo!

Preverite tudi prestižno serijo klimatskih naprav Mitsubishi Luxury – za doživetje pravega razkošja!